Vinsmoke Sanji

En Sanji, nascut com a Vinsmoke Sanji i amb el sobrenom de “Cama Negra”, és el cuiner dels Pirates del Barret de Palla, el cinquè membre de la tripulació i el quart en unir-s’hi, fent-ho al final de l’arc del Baratie.

També és el quart fill de la família Vinsmoke, fet que el converteix en príncep del Regne de Germa, tot i que ha renunciat a aquest títol dues vegades.

Després d’abandonar els Vinsmoke de petit, el seu camí es va creuar amb el d’en Zeff i van decidir obrir el restaurant Baratie, on hi va treballar com a sous xef fins l’arribada d’en Ruffy, que el va convidar a unir-se a la tripulació.

El seu somni és trobar el llegendari tresor per un cuiner, l’All Blue, que és on convergeixen l’East Blue, el West Blue, el North Blue i el South Blue. Es diu que s’hi poden trobar tots els peixos del món. És un dels quatre lluitadors més forts dels Barret de Palla, juntament amb en Ruffy, en Zoro i en Jinbe.

Actualment ofereixen una recompensa de 330.000.000 pel seu cap, la tercera més alta de la tripulació per darrera de la d’en Ruffy i en Jinbe. Tot i haver renunciat al seu cognom Vinsmoke, el Govern Mundial encara manté el seu nom complet al cartell de crida i cerca.