Usopp

L’Usopp és el tirador dels Pirates del Barret de Palla. És el quart membre de la tripulació i el tercer en unir-s’hi, fent-ho al final de l’arc d’en Kuro. Tot i abandonar la tripulació durant l’arc de Water 7 per desavinences amb el seu capità, s’hi va tornar a unir després de disculpar-se al final de l’arc de després d’Enies Lobby.

L’Usopp va néixer i passar la infantesa al Poble de Syrup, on era el capità de la Companyia de l’Usopp i un gran amic de la Kaya. Després de lluitar amb els Barret de Palla contra en Kuro i els Pirates del Gat Negre, va ser convidat a unir-se a la tripulació i va acceptar. Tot i la seva aparent covardia, el seu somni és ser “un gran guerrer valent de l’oceà” com el seu pare.

Va tenir un paper destacat a l’arc d’Enies Lobby com a Sogeking, el seu alter ego, on va declarar la guerra al Govern Mundial cremant-ne la bandera i guanyar la seva primera recompensa de 30.000.000 . Després dels esdeveniments de l’arc de Dressrosa va guanyar el seu sobrenom de “Déu” Usoppi la seva recompensa va augmentar fins els 200.000.000 .