Tony Tony Chopper

En Tony Tony Chopper, també conegut com “L’Amant del Cotó de Sucre”, és el metge dels Pirates del Barret de Palla. És el sisè membre de la tripulació i el cinquè que es va unir a en Ruffy, fent-ho al final de l’arc de Drum, així com el més jove del vaixell. Temporalment es va veure obligat a unir-se als Pirates d’en Foxy durant el Davy Back Fight, però va ser recuperat ràpidament pels del Barret de Palla.

En Chopper és un ren que va menjar la Hito Hito no Mi, una fruita del diable que li permet convertir-se en un humà o en un híbrid. Prové de l’Illa de Drum i va aprendre medicina gràcies als seus dos mentors, el doctor Hiruluk i la doctora Kureha. El seu somni és convertir-se en un metge capaç de curar qualsevol malaltia i viatjar per tot el món per tal d’aconseguir-ho.

A causa dels incidents d’Enies Lobby, va aconseguir una recompensa de 50 . Després del timeskip i de l’arc de Dressrosa, aquesta va augmentar fins els 100 , ja que la Marina encara el considera una mascota de la tripulació.