Pirates del barret de Palla

Els Pirates del Barret de Palla són una tripulació pirata que va néixer a l’East Blue, tot i que tenen membres de diferents parts del món. Són els protagonistes del manga i anime One Piece, creat per Eiichiro Oda, que segueix les aventures del protagonista principal, el pirata Monkey D. Ruffy, que també n’és el capità.

Els “Barret de Palla” tenen aquest nom a causa del barret que porta el seu capità, entregat durant la seva infantesa per en Shanks el Pèl-Roig. Van ser anomenats d’aquesta manera per primer cop per l’Smoker a Alabasta. La tripulació va salpar amb el Going Merry, el primer vaixell dels Barret de Palla, fins a l’arc de Water 7. Després de l’arc d’Enies Lobby, van obtenir un nou vaixell, el Thousand Sunny. Entre tots els membres dels Pirates del Barret de Palla acumulen actualment una recompensa de 3.123.000.100 .

A l’Arxipèlag de Sabaody, els Barret de Palla van ser separats i enviats a diferents illes. Durant dos anys, en què es produeix un timeskip a la sèrie, els membres es van entrenar per tornar-se més forts i poder-se ajudar. Passat aquest temps, es van tornar a reunir i han esdevingut una de les tripulacions més famoses del Nou Món.