Mars

El Mar Blau és l’enorme cos aquàtic que s’estén a través de tot el món d’One Piece. Gairebé tot al món es pot trobar al mar, a excepció de les illes del Cel: com Skypiea i Weatheria o la ciutat de Mary Geoise (ubicada sobre el Red Line).

El Mar en si es divideix en cinc mars pel Red Line i els Calm Belts:

North Blue: és el mar més septentrional del Mar Blau i és el bressol de personatges com Sanji dels Pirates del Barret de Palla, Trafalgar Law dels Pirates de Heart, i el famós explorador, Mont Blanc Noland.

South Blue: és l’oceà més meridional del Mar Blau i l’oceà des que el St. Briss va navegar en el seu malaguanyat viatge a Skypiea. Franky, Eustass Kid, Inazuma, i Portgas D. Ace són tots de South Blue.

East Blue: és el mar més oriental del Mar Blau i el lloc de naixement del Rei dels Pirates Gol D. Roger, Monkey D. Luffy, Monkey D. Dragon, Roronoa Zoro, Nami i Usopp. També els vicealmiralls Monkey D. Garp i Smoker. Les illes notables a l’East Blue inclouen Loguetown, l’illa de Dawn, i Shelltown.

West Blue: és l’oceà més occidental del Mar Blau. Aquí hi havia l’illa d’Ohara abans de la seva destrucció per part del Govern Mundial. Les figures notables del West Blue inclouen l’Emperador del Mar Shanks, el Nico Robin, el Brook i el doctor Hogback.

Grand Line: És la part del Mar Blau envoltat pel Calm Belt. Està dividit en dues parts per la Red Line. La primera meitat és coneguda per aquells que han estat a la segona meitat, com Paradise. A l’altra meitat se la coneix com el Nou Món.