Brook

En Brook és el músic dels Pirates del Barret de Palla.És el novè membre de la tripulació i el vuitè en unir-s’hi, fent-ho al final de l’arc de Thriller Bark.

En Brook va menjar la Yomi Yomi no Mi, que li va permetre tornar a la vida després de morir-se per primer cop. Més tard, va aprendre a utilitzar els poders de la fruita amb més profunditat, podent controlar a voluntat la seva pròpia ànima i la dels altres. El seu somni és retrobar-se amb el seu vell amic, la balena Raboon, que es troba a la Reverse Mountain amb en Crocus.

Va ser membre dels Pirates Rumbar fins que va morir amb la resta de companys i reviure amb els poders de la seva fruita del diable. Tot i això, a causa de la gran quantitat de temps que la seva ànima va trigar a trobar el seu cos, va reviure com a esquelet amb només la seva cabellera afro intacte. En Brook va navegar pel Triangle Florià tot sol durant 50 anys, fins que va trobar en Ruffy, va ser un aliat de la tripulació durant l’arc de Thriller Bark i s’hi va acabar unint.

En vida, era conegut com Brook el Cantaire i tenia una recompensa de 33.000.000 . Després de l’arc de Dressrosa, la seva recompensa va augmentar fins els 83.000.000 i va rebre el sobrenom de Rei del Soul, fent referència també al seu nom artístic com a estrella del rock.